Inlåst x2 ?!! PORQUE?!

Imorse när jag skulle gå till jobbet så hade Lena (min combo) låst polislåset och jag fick för mig att jag var inlåst.. Stressad och förjävlig så fick jag panik och tuben skulle gå 4 min senare.. Men det löste sig som tur var!!

Sedan idag när jag skulle stänga på jobbet så fastnade nykeln och ville varken vridas åt vänster eller höger, och jag lovar stod där i ca fem minuter med gråten i halsen!!! Jag hade släkt alla lampor för att jag skulle gå men där står jag och hoppar upp och ned och känner paniken smyga sig på.. Sofie och Jennie har skrämt upp mig om att Kurt, första ägaren till cafét brukar hänga där (han är alltså ett spöke) och spöka lite ibland så jag får ju självklart för mig att han har gjort det och han tänker TA MIG NU!!! Måste bara påpeka att jag är nog mörkräddast i världen... tror jag iaf. Sedan ringer jag till Sofie och känner gråten i halsen / paniken växa allt större och större och sedan.... som en ljuv vårdag när blåsipporna tittar fram och allt helt plötsligt blir ljust igen så låses dörren upp så jag kan gå ut och bomma igen cafét!!

HALLELUJAH MOMENT!!!


Tittade på Jasmines nya BOOOBS idag och de var jätte fina! Såg jätte naturliga och lagom stora ut! Är så glad för hennes skulle!!!


NU ska jag sova, ska upp kl 6 och arbeta fram tills 16 med Karin för första gången faktiskt.. Ska bli spännande!
Imorgon väntas party tror jag minsann, är ju faktiskt ledig heeeela Söndagen ;D


Kommentarer
Postat av: jennie jones

Hahaha, Kurt är inte farlig saga! :D Han håller bara koll, gör aldrig något! Ledsen för att du blivit så uppskrämd. :D

2010-10-16 @ 07:41:21
URL: http://kittyhagman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0