Aj!!

Skulle testa mina nya skor idag och känna efter om man fick några skavsår osv av de. Så imorse när jag skulle springa till tuben så halkade jag till och det gjorde så ***** ont!!! Då såg jag att det var 1 min kvar så jag gick (drog) upp för trappen så fort jag kunde men det gjorde så fruktansvärt ont men som tur var så hann jag! Har fortfarande ont, om jag skall ut så skall jag nog inte ha högklackat ändå som jag hade tänkt mig :(

Idag var Lundbergs gamla praktikant hos oss som numera jobbar varje Söndag och hon var jätte duktig. Det var jätte skönt att hon kom för det hade varit kaos om jag hade fått stått själv hela dagen!! Städningen gick ganska fort med, var väl klar vid 20 i eller något så det var jag nöjd med (allt innan 16 är bra) haha! Har ringt runt till folk idag ang lite utgång ikv men det verkar som att alla är panka eller ska jobba tidigt imorgon eller sent idag.. Hmm, undrar vad jag ska göra.. Jag vill ju inte bara hänga här hemma hela kvällen när jag är ledig imorgon.. Hmm.. Ja ja, jag hittar väl någon att leka med så småningom :)

Testade mina röda linser igår btw, och shit fy fan vad stoora de var!! Fick knappt in de i ögonen :/ Sedan när jag haft i dem i någon minut så började de skava lite och jag blev genast väldigt torr i ögonen så jag vet inte om jag pallar ha dem i hela halloween faktiskt.. Får se, har ju lite ögondroppar jag kan hälla i men jag vet inte om det kanske inte är bra för ögonen.. Jaja, det löser sig till slut..
Men VAD ska man göra på Halloween, vet inget party eller någonting.. Det blir väl sista minuten som vanligt antar jag.

2 veckor kvar till AMSTERDAAAAAM!!!! <3


DANSAAA

Åhh vad jag vill dansa!!! Jag har precis suttit i typ 2 timmar och tittat på youtube och googlat olika dansstudior och kurser i Sthlm som jag kan tänka mig att gå, och jag vill ju GÅ PÅ VARENDA EN!! Ett måste är iaf att jag skall börja dansa igen oavsett om det kostar mig 3000kr för en termin, jag SKAAA! Jag vill dansa ragga, dancehall, hiphop, popping (vet jag dock inte om jag är så duktig på ), locking (samma där :/ ), salsa, merengue, bugg, jitterbugg, cha cha, rumba, ja allt.. You name it!! Jaja, jag får väl sova på saker snart.. :P


Har fortfarande inte ringt, ska jag??? :O

TRÖTT

Jag tvättar och tvättar... TRÅKIGT! Vill hellre sova, eller något.. Är skit trött.. Somnade kanske vid 1 tiden inatt och gick upp 4:48, precis när det tåget jag skulle ha tagit till jobbet gick så jag tog den som gick 5:03 typ men det var en rätt ok dag på jobbet med, ganska stressigt på morgonen men sedan blev det sjukt dött innan Sofie kom.. Då fick jag prata minsann, kände mig lite på flummhumör idag, men det är väl antagligen för att jag är så trött :P

Imorgon är det upp kl 4 igen och jobba till 13-14 sedan ska jag klippa och färga håret kl 15 i Hässelby där det är driiiit billigt!! Men det är bara för att jag skall göra det hos någon som håller på och lär sig hur man gör osv...




DAGENS FRÅGA: Vågar man ringa?.. Hmm.. Vi får se om moder tränger sig in i kroppen...

Estetiska livet

Lyssnar nu på låten som Sofie tipsade mig om idag och gud vad roligt det var att de hade stavat fel på hans namn, har du sett det Sofie??! :P

Nu vill jag ta sånglektioner, danslektioner och teaterlektioner... NU NU NU!!
Jag är så himla pepp på att börja utveckla mitt "estetiska liv" och bara köra all in, no limits på det!
Har sjungit lite för mig själv idag och det var jätte roligt men skulle nog behöva en sånglektion eller två (minst:P )

Imorgon är det dags för jobb och jag får gå upp kl 4 för att sedan tvätta kl 16. Sedan har jag nog inget mer planerat under dagen, förutom att jag skall titta förbi systemet på Bromma Plan.

Kom på att jag inte ätit något idag, eller jo en halv köttbullemacka med rödbetssallad MUMS!

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och kanske sätta på mig ett nagellack om jag orkar, annars så får ni ha det så bra gott folk och ta det lugnt med spriten! :)

Förresten, jag vet att jag skrev det i din blogg Sofie men jag vill ha mer mer mer spanska texter, kan jag inte få dina uppgifter också, hahah :P Fan vill lära mig mer spanska nu! :)


Kalinishta file mou!!

Tisdag

Jobbade morgon idag, gick upp 4,  på cafét och det var jätte lite folk så jag unnat mig att sopa golvet, TRE gånger! Hahah!! Sedan gick jag Jasmine och Fritte på stan och shoppade skor, fikade mm... Jätte härligt att gå på stan med dom. Tänk jag har inte träffat Frida sedan INNAN jag åkte till Kos och det kändes fortfarande precis som vanligt, hehe..
Sedan kom jag väl hem vid 19-tiden och tog ett långt och varmt bad (efter att jag hade stalkat lite på fb :P ) och efter det en lång varm dusch!! Fatta att jag blev seg efter det, konstigt att jag inte är död ännu:P



Sovmorgon imorgon iofs ^^ Men ska iaf försöka gå upp någorlunda tid.
Sitter för tillfället och ladda ned låtar från Youtube och tänkte överföra några av de till mobilen imorgon så man kan få bort min ringsignal snart (Alors on danse, är så trött på den!!).

Johanna hade tydligen träffat Beoar idag och han sa att vi kunde säga till nästa gång vi skulle titta förbi K15 igen och det var väl bra, eller?.. Hmm.. Är det för att förvarna någon eller bara för att han tyckte det var kul?
Paranoida Saga på G! :)

Köpte röda linser idag btw till Halloween (som för övrigt kostade 300kr ), inte för att jag ännu vet vad jag ska göra men det löser sig alltid och oftast i sista minuten, haha!! Och förresten, ett par jätte fina skor som jag kunde ha trots mina elefantvader! JIPPI!!


Nu skall jag fortsätta stalka folk en stund innan jag somnar..



Naughty Naughty Naughty!!



Nu blev jag glad

Skriver med Emelee och hon undrade om jag skulle vilja spela med henne i Lärbro på helgerna (på piano då) och ger mig komplimanger efter komplimanger, nästan så man blir rörd :P

"vet ingen och då menar jag ingen som spelar piano så bra som du"

"kommer du inte håg när du spelade mozart ohh jag ba wwwow saga du är så jäävla bra haha"

"du måste komma i håg saga att du alktid ska va som du är så himla glad och gullig och galen:) och posetiv och snäll! man har alltid så roligt med dig"

"du är så posetibv jämt:) haha"



"jag överdriver absolut inte du är ju nästa mozart haha"




Alla dessa underbara komplimanger fick jag inom loppet på fem minuter av Emelee Engström, hehe... Hon är så go! :P

...

När kärleken inte är galenskap är den inte kärlek

Jag vill vara käääär, vill inte frysa i vinter..



Usch, just nu känner jag mig ensam...


Äppelpaj och te

Mått ganska dåligt idag, blandade både öl, cider och sprit igår.. Var inte det bästa kom jag på idag..
Igår var jag och Johanna på Nivå och K15 och partade loss, det var jätte kul! Det är så kul att gå ut med Johanna för hon gillar samma musik som jag vilket är när man är ute för det mesta reggaeton, dancehall och r´n´b :)

Har legat i sängen och kollat film hela dagen idag typ förutom när jag gjorde omelette och när Lena kom hem och gjorde te och värmde upp äppelpaj till oss med glass.. Det var riktigt gott!!







Imorgon skall jag äta frukost med Jasmine på jobbet troligtvis och sedan är det stövel och kängjakt som väntar!


Inlåst x2 ?!! PORQUE?!

Imorse när jag skulle gå till jobbet så hade Lena (min combo) låst polislåset och jag fick för mig att jag var inlåst.. Stressad och förjävlig så fick jag panik och tuben skulle gå 4 min senare.. Men det löste sig som tur var!!

Sedan idag när jag skulle stänga på jobbet så fastnade nykeln och ville varken vridas åt vänster eller höger, och jag lovar stod där i ca fem minuter med gråten i halsen!!! Jag hade släkt alla lampor för att jag skulle gå men där står jag och hoppar upp och ned och känner paniken smyga sig på.. Sofie och Jennie har skrämt upp mig om att Kurt, första ägaren till cafét brukar hänga där (han är alltså ett spöke) och spöka lite ibland så jag får ju självklart för mig att han har gjort det och han tänker TA MIG NU!!! Måste bara påpeka att jag är nog mörkräddast i världen... tror jag iaf. Sedan ringer jag till Sofie och känner gråten i halsen / paniken växa allt större och större och sedan.... som en ljuv vårdag när blåsipporna tittar fram och allt helt plötsligt blir ljust igen så låses dörren upp så jag kan gå ut och bomma igen cafét!!

HALLELUJAH MOMENT!!!


Tittade på Jasmines nya BOOOBS idag och de var jätte fina! Såg jätte naturliga och lagom stora ut! Är så glad för hennes skulle!!!


NU ska jag sova, ska upp kl 6 och arbeta fram tills 16 med Karin för första gången faktiskt.. Ska bli spännande!
Imorgon väntas party tror jag minsann, är ju faktiskt ledig heeeela Söndagen ;D


Gotland

Nu är jag hemma på ön igen och skall bara hämta lite kläder mm till mitt hem i Sthlm :) Imorse åkte jag båten 11:05 och var jätte trött, gick upp halv 8 och var ute igår med Pelle & Emma :)
Väl hemma bjöd mamma mig på broccoli & blomkålsgratäng med skinka och till efterrätt så blev det blåbärspaj med vaniljsås, MUMS! Skulle egentligen träffa Ida ikväll men jag orkade verkligen inte, helt slut och vill bara passa på att vara hemma med mor min som har varit rökfri i 35 dagar nu!!!
Ikväll har det blivit "Paradise Hotel", måste titta bara för att Manne är med och för att Melissa är så totalt osäker och blås. Nu är det "Bonde söker fru" och det är så himla pinsamt!! Ett måste att se!!


Snart ska jag packa lite kläder inför morgondagen då jag åker tillbaka till Sthlm. Skall försöka lägga mig tidigt idag så jag kan gå upp i tid imorgon och kanske ta en promenix och självklart packa klart bilen med grejer!

Holland-Sverige

Undrar hur det går och om man vågar heja på Holland i smyg.. :O Johanna och Sofia ska göra det så jag håller nog iaf min ena tumme för de :))

Hahahaha!! Jag skrev till Arwin (en kille som arbetade på Jacksons på Kos i somras) på fb:

"We will kick your ass tonight baby!!! ;D"

"You know what off-side is??? Because you dont understand football..holland will trashhhhhh sweden like you do with shots!!!"

Jag tyckte det var en as skön jämförelse, vad tycker ni?? Ni som inte vet så tog jag 64 shots på min födelsedag på Kos..

KOS-10 KOS-10 KOS-10 KOS-10 KOS-10


MU LIPIS, JA PANDA STI KARDHJAMU


 

            


Bara för att jag känner mig för att retas.. Det här är till dig Sofie <3





All by my self..

Idag jobbade jag för första gången helt själv på Lundbergs konditori, vilket jag kommer göra varje Söndag.
Allt gick jätte bra tills halvtimmen kom och då kom det folk från alla håll och kanter och det började nästan bildas köer utanför dörren.. Alla köpte såklart typ 1 macka, en bakelse, en latte och en smakis per skalle så med det så vistade dom att de inte tänkte gå i första taget. När kl var 15:00 (när jag skulle stänga) så satt det fortfarande 10 pers kvar med en massa disk, kunde inte börja med rutan för där satt det folk, kunde inte ta borden ute för där satt det folk, inte inne för där var det folk och bla bla bla.. Men fy fan, till slut efter typ 7 diskningar i maskinen och taga upp en massa kladd så blev jag färdig. SKÖNT!!!




Men det tog sin tid också, hehe :P Träffade chefen i Alvik när jag klev av tvärbanan och då fick jag attack-ångest och var helt säker på att jag glömt att låsa :/ Så jag gick in i spårvagnen igen och åkte tillbaka. När jag satt på tuben så hoppade jag nästan upp och ned för att jag typ skulle tro att det skulle gå fortare.. Typiskt mig att komma på en sådan fånig idé!!
När jag kollar dörren så är det såklart låst men jag kunde verkligen inte släppa tanken på den förrän jag åkt tillbaka och kollat :P

Sedan fick jag för mig att ringa Aramis och komma på besök och då visade det sig att pappa tydligen var uppe i storstaden och visiterade (eller?.. Haha besökte menade jag såklart). Så jag åkte hem till bror min i Hornstull och käkade lite mat och såg på när de spelade macho-spel :P Men nu har jag kommit hem och tänkte lägga upp lite bilder på fejjan, och såklart Sofie (FLT) så är det först och främst bilder från Kos :O Men snart är det över, haha!!


Dagens fråga:
Btw, hur blir man brun, fit och rik så fort som möjligt?? :/ Gärna snygg också..

1 dagen på det nya jobbet

Idag var det första dagen på Lundbergskonditori där jag tills vidare skall arbeta extra samt hoppa in om folk behöver semester osv.. Var ganska nervös i början eftersom allt är ju så nytt men efter ett tag så släppte det och det känns ganska bra ändå trots att man är nybörjare :P Idag jobbade jag med Jennie och det var jätte kul att arbeta med henne och det var en ganska skön dag att börja med, vääldigt lugn ;P
Imorgon skall jag jobba med Sofie och det ska också bli as kul!!
3 Gotlänningar på ett och samma företag i Sthlm, haha.. Vilken ironi :P



Här är en tårta som min moster Annika Larsson har gjort,
hon äger ett företag som heter "Handgjort Sthlm".
Hon är sjukt duktig konditor, bla gjort Nobellmiddagens efterrätt förra året och skall göra det i år igen :P

Titta och njuuuuuut....




RSS 2.0