Om mig..

Hett tips, om ni vill lära känna mig lite bättre så tryck på min profil bild så står det en massa smaskiga saker om mig själv. Du kan jämföra, tänk..
Vi kanske är lika som bär?? :)



På jacksons


Brumm brumm, här kommer jag.. Skepp o´hoj!!!


Måste bara påpeka att fy fan vad brun jag var.. Synd att det försvinner på en gång!!
Jag ska nog ta och smöra in mig i pepparkaksdeg igen till helgen..




Hemläxa!

Gå in på Google och välj "kartor".
Tryck på "vägbeskrivning".
Skriv "Tokyo" i A och "New York" i B.
Tryck "hämta vägbeskrivning".
Scrolla ner till punkt 21 i vägbeskrivningen och sedan punkt 35..
TADAAA..!!

Ganska spännande va?? Undrar hur de tänkte där :P

MES-stationen utlöst



Nu har jag jobbat ombord Lördag - Måndag men det blev dock inte så många timmar men det var skönt att få komma ombord till mitt "andra hem" igen :P Glömde såklart att mönstra men som tur var så märkte ingen det (SCHHH!!! ). Igår var det någon (antagligen en ung-jävel) som löste ut en MES-station på styrbord sida och antagligen tyckte det var jätte roligt. I en MES-station ingår det 3 st flottar där det ryms ca 100 personer i en flotte och de kostar ca 500.000 kr styck. Det var extra roligt att det var kuling och full båt så om vi hade varit tvungna att överge fartyget så hade det varit 300 stycken personer som inte hade fått plats på någon flotte och hamnat i vattnet.
Efteråt så låg vi stilla ett bra tag eftersom att vi inte kunde fortsätta gå när "strumpan" hängde och flängde ute på däcket så matroserna försökte dra upp den jätte tunga MES-stationen och efter mycket om och men så fick de upp den och vi kunde fortsätta gå mot Nynäshamn. Lyckligtvis så fanns det en övervakningskamera precis vid stationen så förhoppningsvis så lyckas poliserna hitta något på bandet som visar vem/vilka det var som löste ut MES-stationen för att detta kommer att kosta bolaget mycket med pengar. 1,5 miljoner för flottarna och 1,5 timmes försening (vet inte hur mycket det kostar bolaget).
Vi skulle egentligen sluta kl 01:00 igår men vi jobbade fram till 02:15 så vi fick börja 1 timma och 15 min senare idag (skönt) så vi började 9:15 vilket innebär att vi fick 7 timmars ledig och kanske 5 timmars sömn i natt men det var inte många arbetstimmar idag så det är helt ok :)



Nu skall jag spela The Sims 2 ^^

Shopping..

Idag har jag varit på stan och investerat i lite böcker att läsa i höstmörkret samt nya stövlar + 1 vitt linne och 2 långärmade tröjor, en blå och en vit. Här kommer böckerna samt stövlarna! :)
Bokfestival på Åhlens, lite billigare och lite bättre :P
499:- på DinSko
Nu måste jag bara hitta ett par eller helst flera par snygga jeans som man kan använda i höst och vinter.. 
Har nämligen bara 1 par jeans möjligtvis 2 par som jag använder resten ligger bara där och är fula och gamla :P
Så nu lever jag antingen i dem eller i mina favvo short jag haft på mig hela sommaren eller ett par mysbyxor :)
Ciao sålänge :)

Nyttish?

Idag gick jag på Zumba kl 12 och ojj vad det var jobbigt. Märks att man inte tränat på ett bra tag.. Måste verkligen få upp konditionen snart! Sedan var jag på Arbetsförmedlingen och meddelade att jag skulle flytta och att jag inte kunde gå på ett möte som jag hade den 1 Okt. Efter det gick jag raka vägen till Länsförsäkringar och kollade upp om man kunde få en liten penning pga mitt ärr vid ögonbrynet och det gick ju som smort! Som tur var tecknade mamma en försäkring till mig 2002 eller vad det var så det är bara för mig att skicka in ett mail om när det hände, foton på ärret, kostnader som t.ex ambulans & akuten, kläder som gick sönder och taxin hem så jag hoppas innerligt att jag kommer få mycket cash! :) Skall bara ordna lite med foto, med rätt belysning så skall jag få ärret att synas så mycket som möjligt ^^ 

Lorre var förbi och tog en cigg förutom men nu är han på Form och tränar. Jag var jätte sugen på att äta Thai-mat förut och det är jag väl alltid kanske men suget efter Thai-maten var nästan ohärdigt..
Till frukost åt jag gröt och en macka, till lunch åt jag sallad och 2 morötter och för en stund sedan åt jag 2 äggmackor för jag orkade inte hålla mig längre :P HAHA! Men lite nyttig har man varit idag iaf :)

Carro ringde nyss och undrade om hon och hennes kille kunde bo hos mig i November under en tatueringsmässa i Kista men vi får se hur det går med det.. har jag inte ens träffat min Combo :P
Kanske skall träffa Carro på Lördag när vi ligger still i Oskarshamn i flera långa timmar..
Skall jobba nu på Lördag, Söndag och Måndag så lite pengar får man iaf senare, bättre än inget :)

Nu väntar jag på att både Sahide skall höra av sig så att vi kan gå ut och ta en Appletini/Strawberry Martini, öl eller ett glas vin :) Men jag måste erkänna att jag börjar bli lite trött så jag vet inte hur sugen jag är längre men det vore trevligt att ta en drink med tjejen innan hon blir fru (början av oktober).
Nu blir det lite surfande i väntan på samtal :) Förresten, fick mitt VISA kort idag JIPPI!!

Hasta la vista baby

The Sims 2

Idag har jag inte gjort ett skvatt känns det som. Jag hade praktiskt taget hela dagen planerad men så var det något som gick snett.. Vad kan det ha varit? Hm.. Jag började med att gå upp vid 9 ned till tvättstugan och tvättade sedan åt jag frukost och satte på datorn och då... kom jag på att jag köpte The Sims 2 i Sthlm för någon dag sedan och tänkte att jag kunde väl testa det. Satt i skivorna och installerade.. Glömde nästan bort tvätt-tiden t.o.m...
Blev helt fast i det. Så nu har jag spelat det nästan hela dagen och kl 18:00 skulle jag ha gått på Form Dans men så blev det inte så Sahide kom hit och berättade vad som händer i hennes liv. Giftemål och grejer.. WOW säger jag bara. Ibland så klickar det till bara..
Så nu sitter jag och kollar på "2 and a half men" och skall snart äta lite mer av salladen jag gjorde förut :)
..Blir nog lite mer Sims snart också.. :P




Jag kom på det idag att det är Halloween den 6 November och då är jag i Amsterdam på reunion.. Vad ska man vara utklädd till i Amsterdam till Halloween då? Hm.. Och sedan så såg jag på FB att det tydligen är Kos-Reunion i Lilleström (Norge) i Oktober någon gång.. Åhh vad jag saknar alla men måste allt komma samtidigt??!
Reunion hit och dit och sedan flytt.. Sedan skall jag söka jobb och kanske jobba lite extra på båtarna samtidigt...
Men jag ser verkligen fram emot att träffa allihopa igen.. Arwin, Nils, Jimmy, Ewelina m.fl i Amsterdam samt mina klasskamrater + annat löst folk i Norge :)



Imorgon blir det Zumba kl 12 och då skall jag gå förbi Arbersförmedlingen, Länsförsäkringar, Swedbank och Obs..



Hoppas samtidigt som jag inte hoppas att jag är med på TV:n på "Bartenderskolan" för jag vet vad som väntar..

Zebra

När jag gick musikestetisklinje på Donnergymnasiet så spelade vi den här låten och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så bra. Nu när jag hör den så kanske den inte var så bra som jag föreställde mig men det kan ju ha varit att det var roligare att spela den eller att vi gjorde en bättre version av den :P hehe.. 

Här är den iallafall..

Bartenderskolen

... är ett norskt TV program som spelade in på Kos i sommar och nu skall jag först klä på mig myskläder, gå ut och röka, poppa popcorn och sedan sätta på första avsnittet :)
Jag är med i något avsnitt (kanske flera) där jag partar loss och visar min vilda sida om man säger som då.. :P
C ya soon!!

http://www.viasat4play.no/play/233362/?autostart=true
10-09-21 21:00



Nej det blev inget tittande på norsk TV, fastnade för en film på 5an ist som heter " Lucky you".
Den handlar om Texas Hold´Em och det känns som att man lär sig lite under filmens gång. Måste erkänna att jag blir väldigt sugen på att spela :P Helt ok film!
Kollar på www.abf.se för att se om man kan hitta några roliga kurser att läsa i höst och några är intressanta, dock dyra men jag hittade en spanska kurs som inte var allt för dyr 970kr men jag är inte säker om jag skall läsa nybörjar sp eller fortsättnings sp bara. Skall höra med Sofie imorgon vad hon skulle gjort. :)

Den 1 Oktober flyttar jag till ett rum i Hässelbystrand och blir därmed stockholmare igen :) Det skall bli jätte skönt att få komma från ön igen. Det känns som att alla bara försvinner härifrån. När jag flyttade till Sthlm sist (2008) så fanns alla kvar på Gotland men sedan när jag flyttade tillbaka så försvann alla titt som tätt och nu ska de antingen flytta till Paris, England, Oslo eller så bor de i Sthlm, Gbg eller någon annanstans i världen.
Det känns som att tiden är inne för mig att flytta och att det just nu inte finns så mycket att hämta här hemma så det är bara att bege sig av. Jag hade pratat med Elin som skall flytta till London och plugga där i 2 år och hon ville att jag skulle följa med henne och det tyckte jag skulle bli jätte roligt men sedan när jag hade smält det och började leta arbete och bostad så tappade jag suget mer. Elin skulle bo på studenthem t.o.m. December och plugga och jag då? Vad skulle jag göra? Skaffa lägenhet och kanske inte få något jobb.. Nej, så jag känner att om man skall bosätta sig där så skall man vara fler. Men om det gäller Spanien så skulle jag nog möjligtvis kunna flytta själv. Av någon anledning har jag alltid velat bo i ett spansk-talande land. Jag älskar språket, danserna, musiken mm.. Får ta och försöka skaffa mig ett jobb i Sthlm nu ist och tjäna ihop lite pengar så man har råd att åka ned dit och testa.


Imorgon skall jag tvätta, tag ut pengar på banken (fortfarande inget VISA-kort), gå till länsförsäkringar och prata med de angående mitt ärr i ansiktet (skall försöka klämma ut lite pengar ur de, hehe), fika med Sahide som snart skall gifta sig och grejer ( det verkar hända väldigt mycket i hennes liv så jag skall försöka ta reda på det mesta ), sedan skall jag på FormFitness och dansa lite (undrar vad man ska ha på sig eller om man skall köpa ny träningsdress imorgon också..?), gå till arbetsförmedlingen och ändra adress, lämna en på skrift samt ändra tid för kallelse och till slut skall jag hem, äta, duscha och sova... Kanske läsa lite eller spela mitt nya spel jag köpte med Sofie på stadsmissionen för någon dag sedan ^^


Förresten; HEJA MAMMA FRISKT HUMÖR, KÄMPA KÄMPA KÄMPA!!! (Varit rökfri i 16 dagar nu) Om det som sägs är sant så tar det 2-3 veckor att bli av med nicotinet i kroppen och efter denna tid så är det "bara" den psykiska biten kvar. Så kämpa!!



Pussar till er

Fire & Ice

Some say the world
will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction
ice Is also great
And would suffice.
Some say the world
will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction
ice Is also great
And would suffice.



By: Robert Frost

VISA kort

Frågan är hur lyckas jag?.. Jag har tappat bort mitt VISA kort.. IGEN!!! Det var kanske 1 månad sedan (max) jag beställde ett nytt VISA kort och nu var jag tvungen att göra det igen.. Jaja, får springa in och ut på Swedbank ett par dagar (igen) tills kortet kommer i slutet av veckan..

Imorgon åker jag till Sthlm och skall kolla på ett rum i Hässelby. Hoppas det är nice för det kostade 2700kr i månaden bara och då ingår det bredband och bara 3-4 min avsånd till tuben. Ett stort plus är att jag vet vem personen är som hyr ut rummet och det känns väldigt skönt faktiskt.
I veckan måste jag till :

* Arbetsförmedlingen och fråga varför jag inte fått något brev ang möte mm..
* Reklamera min c905a som jag inte använt på ett bra tag
* Skaffa upp mig på ett arbete
* Kanske skriva upp mig på någon slags kurs, teater, dans eller något

KOS i mitt hjärta

På jacksons KÄRLEK TILL ER

Några få bilder som jag tycker representerar en del av mitt liv i Grekland under 3 månader.

Saknar er töjsar, sorkar, norrmän, greker, holländare, bartenders, arbetskamrater, treli (galna) Elli m.fl!!

Börjat om..

 

Jag läste ut Twilight böckerna för ett tag sedan och jag vill bara ha mer och mer så jag började läsa om de igen :)
Undrar om det finns fler böcker som kan fastna för.. Jag vill ju ha MER!!

 

 

 

 


RSS 2.0