MES-stationen utlöst



Nu har jag jobbat ombord Lördag - Måndag men det blev dock inte så många timmar men det var skönt att få komma ombord till mitt "andra hem" igen :P Glömde såklart att mönstra men som tur var så märkte ingen det (SCHHH!!! ). Igår var det någon (antagligen en ung-jävel) som löste ut en MES-station på styrbord sida och antagligen tyckte det var jätte roligt. I en MES-station ingår det 3 st flottar där det ryms ca 100 personer i en flotte och de kostar ca 500.000 kr styck. Det var extra roligt att det var kuling och full båt så om vi hade varit tvungna att överge fartyget så hade det varit 300 stycken personer som inte hade fått plats på någon flotte och hamnat i vattnet.
Efteråt så låg vi stilla ett bra tag eftersom att vi inte kunde fortsätta gå när "strumpan" hängde och flängde ute på däcket så matroserna försökte dra upp den jätte tunga MES-stationen och efter mycket om och men så fick de upp den och vi kunde fortsätta gå mot Nynäshamn. Lyckligtvis så fanns det en övervakningskamera precis vid stationen så förhoppningsvis så lyckas poliserna hitta något på bandet som visar vem/vilka det var som löste ut MES-stationen för att detta kommer att kosta bolaget mycket med pengar. 1,5 miljoner för flottarna och 1,5 timmes försening (vet inte hur mycket det kostar bolaget).
Vi skulle egentligen sluta kl 01:00 igår men vi jobbade fram till 02:15 så vi fick börja 1 timma och 15 min senare idag (skönt) så vi började 9:15 vilket innebär att vi fick 7 timmars ledig och kanske 5 timmars sömn i natt men det var inte många arbetstimmar idag så det är helt ok :)



Nu skall jag spela The Sims 2 ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0