Happy new year!!

Idag är det NYÅRSAFTON och kl är 13:45 och jag har fortfarande inte lämnat lägenheten och begett mig för att köpa champagne (mouserande vin) och strumpbyxor :P Men men det är väl dags att ta sig i kragen nu och sätta igång kanske :P Tack vare mina bästaste facebook vänner har jag nu kommit på vad jag skall klä ut mig till denna tvspels/nyårs fest. Jag skall nämligen vara Lara Croft!!!  Jag fick så sjukt många konstiga tips. Stor biffig man med halva ansiktet rött (Kratos), svampen Toad, donkey kong, nintendo 8-bitars konsoll, pacman, samus aran ( någon blond tjej i blå kropps strumpa ) haha ja allt verkligen!!


This is me tonight

Erika skall vara Link                                                            och Elli skall vara Tetris med Sid
  

 




















ÖNSKAR SAGOLICIOUS!!


Hemma igen.

Åkte båten 16:00 från Visby idag och usch vad jag har varit trött och bakfull idag. Tänkte att jag skulle orka gå runt i Visby en stund och kanske fotografera min vackra ö men nej nej.. Saga sover till kl HALV TVÅ!!
Åkte båten med Sofie, Jennie, Tim, Emilio och Emma och satt mig med dom i RT trots att jag hade FS plats men det är ju så mkt roligare att åka med folk man kan prata med :)

Träffade Mattias på båten och jag frågade om han hade Stanislavskij som jag kunde få låna men han hade inte det men en liknande och lite längre bok från en annan författare hade han som jag kunde få låna så nu gäller det bara att jag skall komma ihåg att åka förbi och hämta den .. någongång.
Boken jag egentligen ville låna heter "En skådespelares arbete med sig själv" som innehåller väldigt många bra övningar. Pappa har tjatat på mig att jag skall läsa den i flera år men jag har aldrig tagit mig i kragen men nu så jävlar! Tänkte söka teaterkurser nu till våren också, kanske är lite sent men jag VILL!!

Japp, hemma nu då. Tänkte försöka fixa med min NYA EXTERNA HÅRDDISK MED 1,5 TB (!!!!) men kom på att jag öppnar imorgon så det är nog bäst att jag lägger mig. Hann iaf koka lite pasta till köttfärssåsen jag tog upp ur frysen idag så jag har matlåda tills imorgon. Har t.o.m lagt fram kläder och sådant som jag skall ha imorgon!

J, du är ju då knäpp men fan vad go du är! *Kramar hårt!*




Bästa kommentaren jag fått idag:
" Saga, alltså du ÄR ju teater." //Sofie

Knasigaste kommentaren:
"Saga, alltså du skulle passa jätte bra som skådespelerska för du är ju aldrig dig själv" // Jennie


Juldagen

Idag har jag bara tagit det lugnt. Vi skulle åka till moffa i Stånga över dagen och äta jätte god mat men mamma ansåg att vädret var för dåligt och vägarna var inte plogade. Så vi har tittat på Alice i underlandet med snyggingen Johnny Depp och spelat lite spel. Nu är det dags för middag och sedan är det dags för att göra sig i ordning inför kvällen.. Vad man nu skall göra. Antingen blir det fest hos Jonas som fyller år idag, har ingen större lust att gå dit och träffa hans tjej som låtsas tycker om mig och är övertrevlig. Men Jonas och hans vänner vill jag träffa!
Eller så skall jag hem till Emmet och Josse på Gråbo och sedan gå till Wisby strand eller krogen, eller så skall jag vara med Emma och c/o :P Har inte listat ut något ännu men nu är det dags för middag så vi får la se vad som händer.

Puss och kram vi ses på stan!! <3

Moot min vita (som oftast brukar vara grön) ö!!

Nu skall jag bara in på toan och checka av listan så jag fått med mig allting och sedan bär det av mot kära Gotland. Har rustat upp mig med min feta vinterjacka så jag inte ska frysa! Nu jäklar blir det slit och släp till t-centralen. God jul på er alla om jag ej hinner skriva något inlägg imörrn!!
PÖSS

ÅRETS JULKLAPP

I år är det första gången jag har lyckats pricka in årets julklapp (utan att veta om det), inte bara EN utan TVÅ gånger!!

#1
Jag köpte 450 stycken påsar med näringspulver till små och undernärda barn.
En påse kan ge barnet alla viktiga mineraler och vitaminer den behöver för att växa och överleva.
Detta köpte jag till papsi för att han önskar sig fred på jorden och det har han nog gjort ända sedan jag föddes :P
Men som ni kanske förstår så kan jag inte ge det till honom men det är iaf en god gärning!
http://www.unicef.se/



#2
Jag köpte/skänkte en åsna till fattiga kvinnor och barn i Ghana. Åsnan skall hjälpa familjen att bära så mycket varor som möjligt till marknaderna så att barnen kan gå i skolan ist för att arbeta. (Farmor som insisterade på att det måste vara en åsna) :P
http://www.presentermotfattigdom.se/



Om ni inte vet vad ni skall köpa till era nära och kära så är detta alltid ett bra tips. Man får även en liten pdf-fil där "Gunvald Larsson" (Mikael Persbrandt) håller upp ett papper och läser upp vad du ger bort. Om man betalar 20kr extra får man hemskickat ett julkort där det står vad du har köpt (kanske lite roligare att ge bort).



HO HO HO Önskar Sagolicious


Hemma kväll..

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Hann till systemet i Bromma :) Köpte 1 dunk vin (skyldig Harri lite från förra helgen), lite öl och typ alkoläsk :P Så nu skall jag nog klara mig en stund :P
Ikväll skall jag bara vara hemma.. Duscha, städa rummet och gå och lägga mig i tid. Imorgon skall jag julshoppa med Julia och Elli och sedan skall jag träffa Johanna m.fl som drar till Norge igen på Söndag så man få passa på. På kvällen tänkte jag kanske gå ut men jag har inte bestämt mig,

något förslag någon?


Nu skall jag lyssna på Elvis och vika kläder!!


Woow

Jag har träffat väldens snyggast karl må jag säga! Eller rättare sagt, den snyggaste människan jag sett i verkligenheten.. Åh jag dör! Längtar till nästa spelning så man kan få smygtitta lite till.. ;P

1 månad

Tog detta från min kusin Ida www.ijlh.blogg.se och tänkte att jag skulle försöka följa hennes exempel :P
Wish med good luck, vet dock inte när jag börjar med det men det kommer så småningom :)



Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Idol

..eller hur blir det ikv?.. Har inte ens börjat göra mig i ordning. Har varit för mkt med brandalarm, rök och kyla för att jag kunnat tänka på det.. Jaja, dags snart kanske då.. :/

Julkalender!!

Ett måste är att följa denna julkalendern / bloggen. Nytt inlägg varje dag och det är helt sjuka humor, vilket är helt i min stil! Man kan även kolla de äldre inläggen från i år. På Julafton så visare de olika "luckor" från de tidigare åren. De har hållit på med denna kalendern online i 7 år tror jag faktiskt, kolla in!!!!

www.oioioi.se

En lucka kan tillexempel se ut på detta vis:







Hahahahoohohomohahahahaaa...!! ;D I LÖÖÖÖÖV IT!!!


Imörrn

Imorgon jobbar jag 8-17 och skall därefter hem till Michaela och laga mat, gav förslag på stekt fläsk med löksås och jag tror hon lockade på det. Hoppas det för nu blev jag verkligen riktigt sugen på det. HUSMANSKOST här kommer jag!

Efter mat och lallande hos henne så drar vi till NU! och tittar på ett band som heter "The Fix". Ett riktigt bra band som även har en hemsida man kan besöka som heter www.youneedthefix.com där de har en video som de faktiskt har spelat in hemma hos en kille i bandet. Det ordnade och donade med videon helt själva och allt de lade pengar på var kläderna till tjejen i videon vilken bara kostade någon hundralapp!! Kanon bra killar med mångsidighet!

Psssst: Sångaren är ju inte helt ful heller .. ;)



Så nu blir det sängdags, och titta på lite film.

FÖRRESTEN!! Jag köpte en jätte schnygg 60-tals kavaj på Beyond Retro häromdagen med Sofie och det skall jag nog minsann inviga imorgon, tihi!

Tiiisdaag

Idag har jag jobbat och spelat badminton med Michaela i Trygg Hansas gympasal. Det är så skönt att man bara behöver åka ned 1 våning för att gå och gymma, simma, bada bastu eller bara leka lite i gympasalen. Detta är något jag skall försöka utnyttja så mycket som möjligt men badandet får vänta till efter jul då jag skall hämta mina badkläder hemifrån Gotland.

Jag har alltid fått för mig att badminton är något man kan göra ett bra tag innan det börjar kännas alls och man känner sig knappt varm men ack så fel jag hade. Vi sprang fram och tillbaka på planen och övade på bra slag (vicka mycket på handleden) mm och jag blev verkligen varm och jag tror att imorgon kommer jag känna av träningsverken i armarna och kanske t.o.m. lite i benen :P Vi var båda oootrooligt duktiga på att spela, eller ja..
Vi låg ganska lika där hela tiden tills Michaela fick ett ryck och slog mig med 10 - 5 tror jag det var!!!



Såhär ser då jag ut när jag spelar badminton. Långklänning och "fin skor" ;)


RSS 2.0