Nattis 21

Grattis till Nathalie Wallin som fyllde år idag :P Käka god mat på BBQ på Kungsgatan men dock var det otrevlig personal som ville bråka så stämningen blev dålig. Sedan drog vi till Nivå och förkröka lite för att sedan bege oss till Laroy. När vi kom dit så var det jätte lite folk och ganska tråkigt så jag försökte svepa en massa öl och redbull vodka och efter ett tag när det blivit mer fullsatt så började det roliga. Men efter att vi kommit igång så sa de att de skulle hem och grejer för att de antingen var för fulla, trötta eller inte tyckte det var roligt ( alltså inte bjöd på sig själva ). Vi drog därifrån och precis nrä jag gått ut därifrån så säger Nattis att Johanna N är där inne och letar efter mig så jag går tillbaka för att jag var alldeles för pigg och ville fortsätta parta. Övertalar vakten om att jag varit inne förut och skall in igen och berättar som det var att min kompis letade efter mig och att jag fick reda på det när jag lämnat stället så jag kommer in utan problem och träffar Johanna och en kille som hette Jimmy tror jag. Dansar och tar ett par redbull vodka igen för att få upp moodet lite. De stängde vid 3 och jag var och är fortfarande inte redo egentligen för att lägga mig så jag ringde en kille jag träffat 2 gånger för att försöka fixa ihop någon schyst efterfest och då svarar hans kompisar och börjar babbla på och en massa shieeet och banan klickar mig den jäveln :P Jag fortsätter att ringa runt till folk som Julia M mm men det händer nada verkligen så jag åker hem och nu är jag hemma. Fan vad tråkigt att sluta festa så tidigt men det kanske är bra för att jag måste plocka bort vårat julpyssel från igår.

Jag, Sofie och Elli var nämligen hemma hos mig och drack öl och vin igår. Jag och Elli delade på en dunk och Sofie drack öl, sedan drar Sofie och jag och Elli drar på efterfest vid kl 3 eller 4 i Sumpan och blir redlösa, hahahah!!
Driiit kul! Så idag har jag varit helt död. Nu skall jag ladda ned en film som jag kan titta på för att somna, funderar på wild child eller något annat lätt..
Natti natt och grattis till Nathalie igen! :))


FILAKIA

önskelista

Nu har jag skrivit en liten önskelista till mor min och på den fanns det bl.a extern hårddisk, systemkamera, polaroid, träningskläder, danskurs mm..
Har precis skrivit klart brevet till länsförsäkringar ang mitt ärr som jag skall få pengar för men jag har fan inga bra bilder på det så jag försökte ta kort på det nu inne på toaletten men det syns inte tillräckligt, måste ju synas jätte mkt så jag kan få jätte mkt pengar för det :P Skall testa imorgon på dagen om jag kommer ihåg ^^

Imorgon blir det julpyssel över en dunk vin med Sofie och Elli :) Ska bli skiiit kul!

Slutar 15:30 imorgon så då blir det gymmet minsann!

Trött

Nu är jag riktigt trött. Sådär så det bara svider i ögonen och kroppen vägrar röra på sina förutom mina fingrar som flyger runt på tangenterna. Nu ska jag tvätta mig och lägga mig för att förhoppningsvis få en lugn natt! De andra nätterna har jag vaknat upp vil 01:30 kanon pigg och trott att jag försovit mig, har hänt 2 gånger den här veckan. Men håll tummarna för mig nu!

Imorgon blir det bus med Emma, om hon inte glömt ;)

Trygg Hansa

Telefonen ringde precis innan jag skulle gå till Vällingby och skriva in mig på arbetsförmedlingen och det visade sig vara arbetet jag var på intervju hos igår. Hon frågade om vad jag tyckte om företaget hon berättade om och jag sa att det lät väldigt intressant och då sa hon " guuuuud vad bra! För jag vill verkligen verkligen anställa dig för jag tror att du skulle passa väldigt bra där" Fatta vad glad jag blev! :D Så fr.o.m. Torsdag arbetar jag på Trygg Hansa som telefonist / kundtjänst typ :P Introduktion halva Torsdagen och hela Fredagen sedan är det bara att börja köra hårt på Måndag då mitt första 8-17, mån - fre arbete börjar!!! Spännande att se hur det är att leva som en svennis :P

Nu är jag sjukt trött, hade tvättid mellan 10 och 13 och sedan kom Mia och hennes mamma för att samla ihop lite saker som hon kunde ta med sig från vår lägenhet och drack te. Sedan åkte jag och Emma till Fruängen och pratade lite med moster som för övrigt fyller 39 år imorgon (GRATTIS) och fick lite praliner + att jag köpte 2 pinnar man stoppar ned i varm mjölk så blir det världens goaste choklad! MUMS!! Påväg därifrån så tog vi ut 2 stora svarta sopsäckar med "ludde", bestick, täcke, kudde, halsdukar, väskor mm som jag tagit med mig hemifrån samt mina kära högtalare så man kan lyssna på musik någorlunda hemma. Har ju ingen TV så högtalarna kommer nog göra mkt skillnad :P Sedan åkte vi hem och jag lagade mat till oss, någon slags kycklig gryta / thai mat / indisk mat, vet inte riktigt vad det blev för något men ätligt var det iaf :)
Sedan har vi sökt lägenheter som tusan för att Pelle kommer troligtvis inom snart framtid att vara bostadslös så Emma satt fastklistrad vid datorn och sökte lägenheter, hoppas!!

Nu skall jag ta tag i min bok och lägga mig i nytvättade lakan och mysa ned mig, skall sova länge imorgon :))
Sedan skall jag träffa Maddi och dra till Kista C och titta runt lite. Efter det åker jag mot mitt nya arbete och skriver kontrakt :D JIPPI!!!


Godnatt på er svenne bananer!! <3

1 och 2 intervjuer

Imorse hade jag intervju på Sturegatan för Kontorsfixarna där jag ansökte om jobbet som Ambulerande konsult, vilket innebär att man hoppar runt bland olika företag som t.ex advokatbyråer, försäkringsbolat, anti simex mm och arbetar som receptionist, telefonist, kundtjänst mm...  De jag träffade verkade jätte trevliga så jag håller tummarna för det jobbet! :) Hon sa att hon redan hade tittat in en speciell tjänst åt mig (inte att jag fått den men att det passade bra med mitt CV) på ett försäkringsbolag och arbeta i kundtjänsten t.o.m Januari och sedan kunde jag börja arbeta som ambulerande konsult :) Det lät mkt intressant tyckte jag :) Men det får vi se på Onsdag om jag får det eller inte.

Sedan åkte jag till Sofie på jobbet och käkade lite frukost och höll Sofie sällskap när det inte var några kunder.
Sedan kom Jennie och visade upp sin jätte fint skuggade pinuppa på armen som inte är riktigt klar ännu men det kommer bli awesome tror jag :)
Kl 13:20 ringer de från Statoil i Hammarbysjöstad och undrar om jag kan komma på intervju kl 14:00 eftersom att de fått en återkallelse så jag iväg på tvärbanan (hittade dit tack vare en kund som tjuvlyssnade på vårat samtal) och gick på ytterligare en intervju. Det kändes också väldigt bra men den var bara varannan helg men man kunde välja att arbeta mer och sno till sig fler pass om man ville och det var tydligen många som gjorde så och ändå fick ihop 100 % så det låter ju inte helt fel det heller faktiskt.

Jag hoppas mest på jobb nr 1 men gärna om en av de säger ja :P haha!



Pratade med en man förut som påstod att jag är förvirrad, stroppig och är barn till moder theresa.. Hm, vart vill han komma med det? Haha! Han vill träffa mig men ändå inte ensam och 4 sekunder efter så vill han det. Knasboll säger jag då! (Vilken kontring va? :P Hahaha )



Nu har jag och Jennie skrivit ihop oss på stockholms bostads kö så förhoppningsvis hittar vi en dunderbra lägenhet! :D




Godnatt gott folk nu skall jag fortsätta läsa på 1a Twilight boken som jag redan läst 2 gånger, haha!
Men dom är ju så äckligt bra de där böckerna, i love them!!!



Ska nog fan göra en Twiligth tatuering på underarmen tror jag där det står "Team Edward".



Hahahah!!!

Intervju imorgon

Imorgon skall jag på jobbintervju och jag borde kanske vara mer nervös och förberedd än vad jag är. Har inte alls förberett mig och när jag tänker efter så brukar jag inte göra det inför intervjuer för de är aldrig de samma :P
Iaf så är det en tjänst som ambulerande konsult vilket typ innebär receptionist, tar hand om konferanser, växel, kundbemötande mm.. Jag vet inte om det innebär mer men det får jag ju såklart reda på imorgon :P
De sökte heltid, deltid och extra så jag hoppas självklart på heltid med helt ok med deltid med för då kan jag ha kvar mina dagar på Lundbergs :)

Igår jobbade jag med Karin (idag också för den delen) och det är så roligt att jobba med henne :) "Ska du inte kolla till laxen.. " Hahaha!!
Sedan åkte jag direkt hem till Ann och Aramis där vi åt jätte god fisksoppa och pratade om USA mm.. Ann har nämligen träffat en karl där och jag är jätte sugen på att följa med henne dit någon gång snart. Det är 27 grader där NU! Fatta!!! Jag vill dit! :P Sedan pratade vi om att jag skall flytta in hos dom eftersom att båda 2 behöver spara pengar och vi är ju familj och så så kanske det vore en ide men jag skulle vilja ha mitt "egna" utrymme med. Och hur blir det de dagarna jag går ut, och så.. Alltså passar mitt liv ihop med deras?
Nästa gång Ann åker till USA skall jag få vara hundvakt åt söta Tristan :)) Kommer nog bli jätte kul förutom att man msåte gå ut och gå med honom typ 5 gånger per dag och aldrig kunna lämna honom själv en längre stund. Men det skall nog gå i ett par veckor. :)

Kan man skriva ut CV gratis på arbetsförmedlingen..? Hmm... Jag skulle behöva det, tänkte dra en runda på Götgatan imorgon och söka lite bartenderjobb!

Godnatt eller typ godkväll :P

Halloween



Det kanske inte syns så väl men jag är iaf en vampyr, köpte huggtänder och röda linser för att försöka se så läskig ut som möjligt! På den här bilden ovanför så ler jag ett helt vanligt leende men det ser fan mer skämmande ut än vad det gör när jag försöker se farlig ut, hmm.. Kanske borde sluta upp med att le?? :P



Grrrr.. Morrade Vampyren.. Vampyren var törstig och tänkte...




Äta upp Jasmines bröst, eller åtminstånde ta ur luften ur dem, hahah!! Vampyren fick inte ut något utan dog senare på kvällen pga svält. Kim bjöd iofs på en korv men det räknas inte för att Vampyrer äter in korv, bara blooood.. (tog ur tänderna i smyg och åt upp den) tihii..


Förskyld..

Fortfarande förskyld men nu har det satt sig i hals och näsa mer.. *host host* säger Saga heeeela dagen..
Idag har jag inte gjort många knop, jag har sett på 3 filmer (tror jag det var), ätit mat, kollat runt på lägenheter / rum i Sthlm inför framtiden då jag måste säga till innan dec om jag vill behålla den här lägenheten eller inte, sökt lite jobb och lagt ut en annons på blocket (eller snart, skall ringa in så jag betalar 110kr bara.. GRR ).

Märkte idag att jag hade mycket mycket mycket mindre pengar på kontot än vad jag hade räknat med, vart fan tar alla pengar vägen undrar jag då.. Fan!! Som tur är så har jag typ fixat ett extra jobb till / deltid som dock bara ger 90kr /timmen men det är iaf något och man gör det hemifrån, tadaaa!!!

Var på bio igår med Johanna N och såg Saw 3D och den var inte alls läskig som jag hade trott, den var mer äcklig faktiskt. Och jag är grymt besviken på att de bara använde sig av 3D effekterna typ 5 gånger under hela filmen så annars var den inte speciell.. BLÄ!!
Men när vi reser oss upp och skall ta på oss jackorna så hör jag någon ropa " Saagaaaa?!!..." och jag tittar upp och vilka står inte där då om mina Kos polare Sofia och Johanna A som jag skall åka till Amsterdam med i veckan.. COOOLT!!

Är lite nervös inför att köra till Amsterdam, eller rättare sagt jag och Sofia skall dela på körningen men jag har ju faktiskt bara kört, eller nästan bara, på Gotland och har ingen aaaaning om hur och vart jag skall köra. Har blivit så hemmablind att man missar att kolla på skyltar osv och nu kommer jag sitta på helspänn hela vägen ned, vilket nog tar ca 1 dygn eller mindre att köra... (OK, kollade upp det nyss, tog tydligen mellan 14 och 16 timmar att köra så det var ju mindre än jag hade trott ;D )


PS I love you är den värsta filmen ever!! Jag har sett den förut om jag gråter fortfarande som en liten flicka som tappat sin klubba på marken under i princip hela filmen.. Inte OK!! :P


Imorgon kommer Sarah, min roomie från Grekland. Hon flyger in från Helsinki där hon numera bor med sin karl hon träffade i Grekland och han är urgullig och världens snällaste! Vissa har tur *hmm*
Men iaf så henne ska jag möta upp vet inte riktigt om det blir på Arlanda men någonstans och sedan ska jag möta upp Sofia och Johanna A för att sedan planera resan inför Amsterdam :) Vi MÅSTE t.ex bränna skivor!!
Sedan om vi inte åker på natten så skall vi sova över hos Johanna allihopa för att på Torsdag bege oss mot NL :D

Åhhh vad jag har längtat efter den här jävla reunionen sedan i April fast dubbelt så mycket efter att jag lämnade Grekland för sista gången i år... GRRR!!! Kram på er alla!! Synd bara att Ewelina inte kan vara där utan att hon åkte tillbaka till Irak för att kriga, MOGET Ewelina!! :P

Nej nu skall jag ta en godnatt ciggarett och räkna ut hur mycket jag får lov att överföra till resan mot amsterdam.


So long sucker, kommer troligtvis inte skriva något mer innan Amsterdam så ciaoooo biaaatches!
xo xo xo
<3


RSS 2.0